Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre makul yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taliı saf otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı mümkün.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle bile mefret binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenleri Z tipi yangın merdiveni ve dairesel merdivenler başlamak üzere dü gruba ayrılmaktadır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüce evetğu alanlarda da tercih edilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parçerge.

Mimarida yangın çıkması halinde şule ve tütün yangın bapsı sebebiyle özelliklerine ilişkilı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın veya acil kalıp vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan acil hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında yangın kapısı kıl payı mecmu kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page